ADVISEUR

De huidige hoogconjunctuur maakt het mogelijk te investeren in innovatie en ruimte te geven aan kleine en grotere initiatieven. Het kan dan handig zijn om tijdelijk een adviseur in te huren die lokale verbindingen legt, informatie vergaart en bestuurders, managers en beleidsmedewerkers meeneemt in ontwikkelingen die vaak complex zijn en hen adviseert bij keuzes en de wijze waarop de gemeente kan ondersteunen of participeren.

Hoe ik dat doe?

Door mijn ervaringen binnen het bedrijfsleven en de overheid en een brede kennis van de economie en arbeidsmarkt. Met humor en een no nonsens aanpak creëer ik snel een helder beeld van de kansen die de lokale economie te bieden heeft en welke organisaties daarbij passen.

Door interesse in de ondernemer die risico neemt en me op te stellen als een inspirator en begeleider weet ik met mijn open en gedreven houding bij te dragen aan het realiseren van korte termijn doelen die onderdeel zijn van de visie op de lange termijn. Mijn credo is ‘klein beginnen en successen stapelen’.

TERUG