Graag laat ik me inspireren door mijn omgeving. Die inspiratie geef ik op mijn manier weer door aan anderen. Daarom deze persoonlijke pagina.

De meest voorname mensen die mij inspireren zijn mijn vader, mijn opa, schoonvader, Theo, de overleden broer van mijn vrouw, Fons, de (te vroeg overleden) commercieel directeur van de supermarkt waar ik vele jaren werkte, Erwin Gevink, oud collega en inmiddels eigenaar van Voocuz. En tot slot iemand die iedereen kent, Johan Cruijff.

Mijn vader leerde me dat een dag slechts 24 uur heeft en dat het verstandig is om realistische doelen te stellen en niet meer in te plannen dan te doen valt. En hoe fijn het is om te sporten.
Mijn schoonvader laat me dagelijks zien hoeveel je met eigen handen kunt maken en hoe belangrijk vrijwilligerswerk zoals EHBO en Lotus slachtoffer, is voor onze dagelijkse veiligheid.
Theo overleed veels te vroeg. Zijn brommer in onze woonkamer inspireert ons gezin dagelijks om te leven. En zijn naam leeft voort door onze zoon.

Fons en Erwin inspireerden mij om nieuwe stappen te zetten en de soms veilige gebaande paden te verruilen voor het onbekende.