INTERIM TEAMLEIDER

Door te sturen op kwaliteit, beleving en persoonlijk leiderschap, waardoor resultaat een logisch gevolg is van ons handelen.

Daarbij gaan de meeste aandacht, tijd en middelen naar het realiseren van onze organisatiedoelen. 
Om iedereen zoveel mogelijk aan boord te houden en te laten doen waar ze goed in zijn, vind ik aandacht voor vitaliteit en verzuim essentieel. Zeker omdat je als interim leidinggevende vaak geen (volledige) zeggenschap hebt over de teamsamenstelling en in de praktijk blijkt dat er enige tijd minder aandacht is geweest voor het team en de individu.
Als ‘vreemde eend in de bijt’ kan ik een extra dimensie toevoegen om samen met een nieuwe energie een volgende stap te zetten. Mijn opdrachtgevers vraag ik daarom bij de start en gedurende de opdracht om ruimte voor gezamenlijke momenten met het team voor reflectie, delen van successen en onderhouden van de onderlinge relatie. En onze successen delen we natuurlijk ook met onze stakeholders binnen en buiten de organisatie.

Hoe ik dat doe?

Door mijn ervaringen binnen het bedrijfsleven en de overheid herken ik de dynamiek en culturen binnen verschillende organisaties en kijk ik met een frisse en reflecterende blik naar de overeenkomsten en breng ik kwaliteiten samen. Daarbij heb ik aandacht voor de individuele ontwikkeling van professionals en onderlinge relaties binnen een veranderende omgeving.
Met humor en op een respectvolle manier daag ik teamleden uit om vanuit hun kracht te opereren en energie te generen door de ‘buiten- en binnenwereld’ met elkaar te verbinden en plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken.

Door me op te stellen als een inspirator en begeleider weet ik met mijn open en gedreven houding bij te dragen aan het realiseren van korte termijn doelen die onderdeel zijn van de visie op de lange termijn. Mijn credo is ‘klein beginnen en successen stapelen’.

TERUG