PROJECTLEIDER

Eén die de scope afbakent, weet van stakeholdermanagement, rapporteert over resultaten en risico’s en op het juiste moment escaleert. Eén die weet hoe een (ambtelijke) organisatie werkt en hier mee weet om te gaan. Kortom: een professionele en gedreven projectleider, het liefst één die kan reflecteren en met gevoel voor humor. Graag ga ik met u in gesprek over de mogelijkheden tot een succesvolle samenwerking.

Met enthousiasme, heldere sociaaleconomische visie en dienend leiderschap leid ik integrale (project-) teams en adviseer ik gemeenten en MKB bedrijven. Ik onderscheid me door een praktische aanpak, heldere communicatie en besluitvaardigheid bij keuzes en hanteer de internationale standaard voor projectmanagement, zoals deze door IPMA wordt voorgeschreven.

Ik fungeer als ‘linkin pin’ bij het opzetten en verbeteren van publiek private samenwerkingsverbanden en regionale samenwerking die bijdragen aan sociale innovatie en opbrengstgerichte bedrijfsvoering.
Dit doe ik door met een multidisciplinair team verbindingen tot stand te brengen binnen de organisatie, als ook buiten met burgers, bedrijven en instellingen.

Voorbeelden van projecten zijn social return in de Liemers en Doesburg en de business case voor de regionale social dienst als netwerkorganisatie.

Hoe ik dat doe?

Door mijn ervaringen binnen het bedrijfsleven en de overheid herken ik de dynamiek en culturen binnen verschillende organisaties en kijk ik met een frisse en reflecterende blik naar de overeenkomsten en breng ik kwaliteiten samen. Daarbij heb ik aandacht voor de individuele ontwikkeling van professionals en onderlinge relaties binnen een veranderende omgeving.
Met humor en op een respectvolle manier daag ik teamleden uit om vanuit hun kracht te opereren en energie te genereren door de ‘buiten- en binnenwereld’ met elkaar te verbinden en plaats- en tijdsonafhankelijk samen te werken.

Door me op te stellen als een inspirator en begeleider weet ik met mijn open en gedreven houding bij te dragen aan het realiseren van korte termijn doelen die onderdeel zijn van de visie op de lange termijn. Mijn credo is ‘klein beginnen en successen stapelen’.

 

TERUG